ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آتش بس در نوار غزه با وساطت مصر و قطر

آتش بس در نوار غزه با وساطت مصر و قطر یک مقام در گروه‌های مقاومت فلسطینی از توافق بر سر آتش‌بس از بامداد چهارشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر. پس از ساعاتی تنش در پی شهادت «خضر عدنان» در زندان اسرائیل، یک مقام در گروه‌های مقاومت فلسطینی از توافق بر سر آتش‌بس از بامداد چهارشنبه خبر داد.

 

به گزارش «الجزیره»، این منبع این تأکید کرد که آتش بس همزمان و مشروط به تعهدات طرفین است و با تلاش چند طرف برای وساطت تحقق یافته است.

 

در پی آن آرامش در نوار غزه برقرار شد، هرچند حدود ۲ ساعت بعد از آغاز آن، دو راکت از غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شد.

 

سخنگوی جهاد اسلامی ضمن قدردانی از عملکرد ستاد عملیات مشترک گروه‌های مقاومت، گفت که یکی از درگیری‌ها با اشغالگران تمام شد، اما مسیر مقاومت ادامه خواهد داشت.

 

پیش از نیروی هوایی رژیم صهیونیستس حملاتی را به مواضع گروه‌های مقاومت در نوار غزه انجام داد و در پاسخ، گروه‌های مسلح فلسطینی راکت‌های بیشتری را به مناطق پیرامون نوار غزه شلیک کردند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای رسمی ادعا کرد که یک اردوگاه آموزشی جنبش حماس را بمباران کرده است.

 

نیرو‌های مقاومت نیز اعلام کردند که منطقه عسقلان را بمباران کرده‌اند.

 

روزنامه صهیونیستی «معاریو» تأکید کرد که در درگیری‌ها از صبح سه‌شنبه بیش از ۷۰ راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین شلیک شده است.

 

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز در تحلیلی تأکید کرد که برد راکت‌های فلسطینیان در حال افزایش است و اولین بار است که منطقه مرحاویم با فاصله ۲۳ کیلومتری از نوار غزه هدف قرار می‌گیرد.

 

در این حملات دست‌کم ۵ صهیونیست زخمی شده‌اند. این در حالی است که گزارشی درباره اصابت فلسطینیان در حمله رژیم صهیونیستی منتشر نشده است.

 

همچنین اسماعیل هنیه از تماس‌های مصر و قطر برای وساطت جهت توقف درگیری‌ها خبر داد.

 

خضر عدنان از سران جنبش جهاد اسلامی روز گذشته در اعتصاب غذای ۸۶ روزه به شهادت رسید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار